Despre mine....

        Cand m-am hotarat ca o sa detin un blog, cea mai grea parte mi s-a parut a fi cea in care trebuie sa vorbesc despre mine. Nu stiu de unde sa incep si unde sa termin. De ce? Consider ca ar trebui sa ii las pe ceilalti sa o faca.
        Sunt Lia, si am venit pe lume in 22 martie 1981, fiind cel de-al doilea rod al dragostei dintre parintii mei. Provin din iubire, drept pentru care o respir, ma hranesc cu ea si o eman. Sunt o fire sensibila si risc sa plang, sa ma impiedic din orice, dar sunt si o fire puternica si pot muta Carpatii. Imi place sa observ frumosul acolo unde putini o fac, ma hranesc din momente mici si am grija sa le fac sa fie placute.Vis-a-vis de oameni...nu ma opresc la aspectul exterior niciodata, drept pentru care pot fi prietena si cu cersetorii. Am momente cand ma simt mai mica decat ei.
        Sunt un amalgam de sentimente, veghez si sunt visatoare, cad si ma ridic, plang si rad, oftez si imi umplu sufletul cu bucurie, iubesc si ranesc, iert si sunt iertata, intind mana si imi este intinsa mana, imi place sa fiu cuprinsa si surprinsa, sa iubesc si sa fiu iubita. Sunt mama si sotie.Sunt copil. Sunt atenta la soapte, destainuiri, secrete, bucurie, armonie, iertare, durere si lacrimi.Cand tac incerc sa invat alfabetul tacerii si sa gust tacerea de dupa tacere.
        De cele mai multe ori simt ca provin din carti, cititul fiind una din pasiunile mele. Cand sunt pe avarie fug in carti, cand imi este dor fug in carti, iar daca nu sunt aici sa scriu, sau la serviciu, sigur sunt intr-o carte...sau bucataresc. Imi place natura , si daca nu citesc , sunt sa admir florile, frunzele, pietrele, nisipul, fluturii, insectele, licuricii, ziua si noaptea, iarna, vara , primavara. In natura simt forta.
        Aceasta sunt eu si aceasta este savoarea mea cu iz de idei , de ganduri si nostalgii.

STATUS: „Plecata in cautarea lui Dumnezeu, fluturilor, oamenilor, florilor rare, ideilor, gandurilor, nostalgiilor...plecata in cautarea mea!”

        Ma semnez ” Eu”...(asa cum imi spun ceilalti)
        Mami , Auras Ingeras , Lia, Fluturas...
        Ma semnez” Eu”...cu sufletul si din suflet!


Idei.Ganduri.Nostalgii

Provin din iubire, drept pentru care o respir, ma hranesc cu ea si o eman. Blogul meu este despre metamorfoza sensibilitatii, sentimentelor, trairilor, ideilor, gandurilor, viselor, nostalgiilor... Urmareste-ma!

Un comentariu :

  1. Idei avem! Ganduri mii si mii! Nostalgii au fost si vor ramane. Ce pot sa spun? Sunt alaturi de sufletul persoanei dragi mie zi de zi.Nu pot sa descriu in cuvinte cunoasterea acestui suflet mare...Te iubesc!

    RăspundețiȘtergere